2019-05-02

Erbjudande: Gå 2 betala för 1 på utställningen Here's looking at you

Sven-Harrys konstmuseum har låtit den internationellt prisbelönte filmfotografen Hoyte van Hoytema (Dunkirk, Interstellar, Spectre, Låt den rätte komma in) curera Here’s looking at you - en utställning med ikoniska fotografier från Hasselbladstiftelsens samling som ska upplevas och inte bara ses!


I succéutställningen Here's looking at you visas 197 verk av 98 fotografer. Mästare som Cindy Sherman, Irving Penn, Mikael Jansson, Nan Goldin, Richard Avedon, Rineke Dijkstra, Wolfgang Tillmans, Graciela Iturbide, Lars Tunbjörk, JH Engström, Tuija Lindström, Anders Petersen, Tova Mozard, Christer Strömholm, Denise Grünstein, Josef Koudelka, Sebastião Salgado för att nämna några finns på plats för att ta del av! 

Utställningen finns att se t.o.m. 19/5-2019!

ERBJUDANDE

Gå 2 betala för 1 under utställningens sista veckor. Erbjudandet gäller till och med söndagen den 19 maj. Gäller ej programpunkter. Uppge "Eyelines" för att ta del av erbjudandet i kassan!

Besöksadress: Sven-Harrys Konstmuseum, Eastmansvägen 10–12, 116 31 Stockholm
Öppettider: Onsdag-fredag kl. 11:00–19:00 och lördag-söndag kl. 11:00–17:00

News-Sven_Harrys_konstmuseum.jpg

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.