2019-05-02

Erbjudande: Gå 2 betala för 1 på utställningen Here's looking at you

Sven-Harrys konstmuseum har låtit den internationellt prisbelönte filmfotografen Hoyte van Hoytema (Dunkirk, Interstellar, Spectre, Låt den rätte komma in) curera Here’s looking at you - en utställning med ikoniska fotografier från Hasselbladstiftelsens samling som ska upplevas och inte bara ses!


I succéutställningen Here's looking at you visas 197 verk av 98 fotografer. Mästare som Cindy Sherman, Irving Penn, Mikael Jansson, Nan Goldin, Richard Avedon, Rineke Dijkstra, Wolfgang Tillmans, Graciela Iturbide, Lars Tunbjörk, JH Engström, Tuija Lindström, Anders Petersen, Tova Mozard, Christer Strömholm, Denise Grünstein, Josef Koudelka, Sebastião Salgado för att nämna några finns på plats för att ta del av! 

Utställningen finns att se t.o.m. 19/5-2019!

ERBJUDANDE

Gå 2 betala för 1 under utställningens sista veckor. Erbjudandet gäller till och med söndagen den 19 maj. Gäller ej programpunkter. Uppge "Eyelines" för att ta del av erbjudandet i kassan!

Besöksadress: Sven-Harrys Konstmuseum, Eastmansvägen 10–12, 116 31 Stockholm
Öppettider: Onsdag-fredag kl. 11:00–19:00 och lördag-söndag kl. 11:00–17:00

News-Sven_Harrys_konstmuseum.jpg

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn