2020-01-07

Wacom presenterar ritskärmen One


13" ritskärm för kreativt skapande

Wacom One 13” är en ritskärm i smidigt format som är lätt att bära med sig men ändå i en storlek som inte är för liten att arbeta på. Den har en medföljande ergonomisk penna som ger en naturlig känsla vilken påminner av känslan av att rita på ett papper. Använd Wacom One tillsammans med ditt favoritprogram och utveckla ditt digitala kreativa skapande. 

Känslan av ritpapper med riktig penna

Den 13” stora skärmen är nästintill i storleken av ett A4-papper. Den har en naturlig friktion och minimal reflektion vilket ger dig en känsla av att du ritar på ett vanligt papper. Den medföljande batterifria pennan är ett verktyg som du kan anpassa för att uppnå den känsla du eftersträvar.

Redigera och skapa direkt på skärmen

Tack vare att du har en skärm direkt på plattan, kan du skapa verk samt redigera bilder och videor direkt på skärmen. Utöver skapandet av bild och film kan du också använda ritskärmen till att exempelvis rita diagram och göra anteckningar.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK