2019-07-18

Wacom släpper Cintiq 22

Idag släpper Wacom ett ny större modell av Wacom Cintiq 16, nämligen Wacom Cintiq 22. Skärmen är perfekt för hobbyister, studenter eller aspirerande kreatörer som vill ta sin kreativitet till sin nästa nivå. Beställ Wacom Cintiq 22 och sätt igång med din kreativa karriär och hitta din stil med Wacom Cintiq.


Kreativ pennskärm för dig som vill skapa direkt på skärmen

Wacom Cintiq 22 är en kreativ pennskärm för dig som vill skapa direkt på skärmen och perfekt för dig som vill arbeta kreativt. Skärmen ger dig fantastiska färger, HD-upplösning och ergonomisk design. Upptäck hur lätt det är att arbeta i exempelvis Adobe Photoshop genom att redigera och rita direkt på dina bilder.

Fördelar

  • Fällbara ben för perfekt arbetsposition
  • Wacom Pro Pen 2 erbjuder precision och kontroll med 8,192 tryckkänslighetsnivåer,
  • Wacom Pro Pen 2 ser ut och känns som en vanlig penna.
  • Pennan behöver aldrig laddas, – EMR (Electro Magnetic Resonance)
  • Undvik distraherande reflektioner när du arbetar – tack vare ett lager antireflex-film.
  • Med minskad parallax, jämfört med tidigare teknik, markören hamnar där du förväntar dig – under pennspetsen.

Läs mer om Wacom Cintiq 22 här!

Cintiq 22.png

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.