-77%

Vidvinkellins HDS-680 0,67x 37 mm

Raynox Vidvinkellins HDS-680 0,67x 37 mm

Artikelnummer: 1027027
299 SEK1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Vidvinkellins HDS-680 0,67x 37 mm

Raynox HDS-680 är en vidvinkellins som passar till digitala kameror och videokameror. Linsen har en omvandlingsfaktor på 0,67x vilket gör linsen perfekt för fotografering av landskap och interiör och andra miljöbilder.

Samtliga linselement på Raynox HDS-680 är antireflexbehandlade och av typen High Index Optical Glass vilket gör att kontrast, detaljer och färgåtergivning inte påverkas. Zoom är dessutom fullt användbar i alla lägen och varken slutartid eller bländare förändras med linsen monterad.

Den bakre gängan på linsen är 37 mm och kan anslutas direkt på objektiv med 37 mm filtergänga. I förpackningen medföljer även två stycken stepringar så att du kan montera linsen på objektiv med 30mm och 43mm filtergänga.

Levereras med:

  • Lins HDS-680
  • Linsskydd x2
  • Stepringar för 30mm och 43mm
  • Enkel väska
  • Engelsk manual

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.