Polarisationsfilter

Polarisationsfilter kallas kort för polfilter och ibland för CPL som står för Cirkulärt Polarisationsfilter. Det används för att öka färgmättnaden och ta bort reflektioner vid främst naturfotografering. Fotograferar eller filmar du mycket i snölandskap och vid vatten så ska du satsa på ett polfilter. Vi har polarisationsfilter från Benro, sp.tech, NiSi och Sigma till bra priser. Köp direkt online eller välkommen in våra butiker.

65 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Diameter
Filtertyp
Egenskaper
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.