Manuell vidvinkel till Canon RF

Samyang MF 14mm f/2,8 till Canon RF

Artikelnummer: 1043657
  • Manuell, ljusstarkt vidvinkelobjektiv till Canon RF
  • Passar utmärkt till nattfoto, landskap, arkitektur och interiörfoto.
  • Mekanisk bländarring och fokusring med avståndsskala
  • Vädertätat & UMC-Coating
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

MF 14mm f/2,8 till Canon RF
Putsduk Photo Microklear Cloth
Rengöringspenna Original White
4 708 SEK
MF 14mm f/2,8 till Canon RF
Mellanringssats Canon EOS RF
Rengöringskit Cleaning Kit White
5 768 SEK

Manuellt, ljusstarkt vidvinkelobjektiv till Canon RF.

Objektivet lämpar sig utmärkt för nattfotografering och landskap med breda bildvinklar samt arkitektur och interiörfoto. Den breda bildvinkeln tillsammans med ett högt ljusinsläpp ger dig bra möjligheter att fotografera i sämre ljus.

Fördelar:

  • Hög ljusstyrka och bred bildvinkel
  • Manuell fokusring med avståndsskala
  • Manuell bländarring
  • Vädertätat och UMC-coating
  • Hållare för gel-filter

Den optiska konstruktionen består av 14 linser i 10 grupper, varav 3 stycken linser av HR-glas (High Refractive), två asfäriska linser för maximal skärpa samt två ED-glas för att minimera kromatisk aberration.

Hög ljusstyrka och bred bildvinkel

Den höga ljusstykan och breda bildvinkel gör att objektivet passar utmärkt till nattfoto, stjärnor och landskap vid dåligt ljus men även interörfoto där du behöver en bred bildvinkel inomhus.

Manuell fokusring med avståndsskala

Den manuella fokusringen är bred och lätt att ställa skärpan med. Avståndskalan hjälper dig ställa skärpan i grova drag och den spegellösa tekniken i Canon R-serien gör det lätt att ställa skärpan exakt.

Manuell bländarring

Objektivet saknar helt elektroniska kopplingar vilket innebär att du ställer bländaren direkt på objektivet.

Vädertätat

För att tåla tuffare tag är objektivet tätat mot damm och fukt. UMC-coatingen på frontlinsen gör det lätt att avlägsna smuts och fett.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.