Canon RF & RF-S

I vårt utbud av RF-objektiv får du hög prestanda, kvalitet och hastighet anpassade för Canons spegellösa systemkameror ur EOS R-serien. Objektiv med RF-fattning är optimerade för spegellösa fullformatskameror, som exempelvis R5, R6 och R8, men passar även på APS-C-kameror. Objektiven med modellbeteckning RF-S passar endast på kameror med APS-C-sensor, som till exempel R7, R10 och R50. Köp ditt RF- eller RF-S-objektiv hos oss på Scandinavian Photo, direkt online eller i butik.

Filtrering
  Visar 57 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Dela kundvagn

  Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

  Namnge din kundvagn
  Länk till kundvagn