Ljusstarkt objektiv med bildstabilisering, anpassat för fullformat

Canon RF 35mm f/1,8 Macro IS STM

Artikelnummer: 1040853
 • Stor bländare på f/1,8
 • Bildstabilisering motsvarande 5 steg
 • Makro 1:2
 • Kontrollring på objektivet
 • Tyst och snabb STM fokusmotor
 • Super Spectra Coating
5 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

RF 35mm f/1,8 Macro IS STM
Rengöringskit Lens cleaning kit
UV-filter Pro Nano HUC 52mm
6 458 SEK
RF 35mm f/1,8 Macro IS STM
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 52mm
5 958 SEK

Ett mångsidigt objektiv med bildstabilisering 

Detta är Canons nya objektiv för Canons spegellösa fullformatskameror, det är en ljusstark och bildstabiliserad fast vidvinkelmakro. Detta ger dig många fördelar då 35mm är en mycket uppskattad brännvidd för resan, livsstil-, bröllop-, dokumentär-, event och makrofotografering. Tack vare den höga ljusstyrkan och bildstabiliseringen kan du fotografera i svagt ljus.

Fördelar

 • Stor bländare på f/1,8
 • Bildstabilisering motsvarande 5 steg
 • Makro 1:2
 • Objektivkontroll-ring
 • Tyst och snabb STM fokusmotor
 • Super Spectra Coating

Ljusstarkt och skarpt makroobjektiv för alla tillfällen

35mm är en mycket mångsidig bildvinkel vilket går att använda i det flesta situationer och tack vare den stora bländaren på f/1,8 och bildstabilisering kan du fotografera i riktigt svaga ljusförhållande och ända få skarpa bilder. Det går även att fota med ett kortskärpedjup för dig som vill ha en krämig och vacker bakgrundsoskärpa. Objektivet är ett makroobjektiv med en avbildningskala på 1:2 vilket gör att du kan komma riktigt nära och fotografera exempelvis närbilder på detaljer, småkryp eller liknade. Tack vare bildstabiliseringen kan du fotografera makro utan stativ utan att få skakoskärpa i bilderna.

Hybrid bildstabilisering för både film och foto

Canons Image Stabilizer hjälper till att reducera skakningsoskärpa orsakad av oönskade kamerarörelser av fotografen. Bildstabiliseringen ger dig möjligheten att fotografera med 5 stegs längre slutartid vilket tillsammans med objektivets höga ljusstyrka underlättar vid fotografering i svaga ljusförhållanden. Detta ger även en stor fördel när du filmar genom att filmerna blir betyligt stadigare och följsamma.

Ändra dina inställningar direkt på objektivet med Objektivkontroll-ringen

Objektivet är utrustad med en objektivkontroll-ring som ger dig möjlighet att exempelvis ändra bländare, slutartiden, ISO eller exponeringskompensation genom att vrida på ringen och därmed kunna ändra dina inställningar snabbt utan behöva göra det i kameran, utan du kan fortsätta fotografera och snabbt vrida på ringen för att exempelvis justera exponeringen.

Fokusera snabbt och nästintill ljudlöst 

Objektivet har en tyst och snabb STM-autofokusmotor som ger en stadig kontinuerlig fokusering under både foto och film. Detta är speciellt användbart vid filmning då du inte vill att en mikrofon eller ljudinspelare ska fånga upp ljudet från autofokusen.

Super Spectra Coating

För att undvika att du ska få ljusslöjor och så kallade spökbilder är objektivets lins behandlad med Canons flerskiktade Super Specra Coating för att inte ljuset ska reflekteras bort från linsen och skapa oönskade optiska effekter. Detta gör att objektivet för en konsekvent färgbalans samt skärpa och hög kontrast.

Levereras med

 • Canon RF 35mm f/1.8 Makro IS STM
 • Objektivlock E-52 II
 • Bakre objektivlock
 • Användarmanual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.