Fujifilm GF 63mm f/2,8 R WR

Fujifilm GF 63mm f/2,8 R WR

Smidigt fast normalobjektiv till Fujifilm GFX

Artikelnummer: 1031553
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Klassisk brännvidd, motsvarar 50mm
  • Kompakt storlek
  • Vädertätat
  • Bländarring
14 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Fujifilm GF 63mm f/2,8 R WR

Normalobjektiv med Fujifilm GF fattning. Motsvarar klassisk 50mm brännvidd och lämpar sig till många olika situationer

Fördelar:

  • Motsvarar 50mm
  • Låsbar bländarring
  • Vädertätat

GF 63mm F 2.8 R WR har en brännvidd som motsvarar 50mm (35mm-format) och en största maximala bländaröppning på f/2.8. Ett kompakt objektiv med låg vikt (405g) bestående av tio linselement indelade i sju grupper inkl. ett ED-linselement som ger kant till kant-skärpa redan vid full öppning. För att bibehålla hög skärpa på samtliga fokusavstånd används den främre gruppen av linselement för fokusering.

Fujifilm GF-optik är högkvalitativa objektiv anpassade för Fujifilms GFX-system. Objektivet bygger vidare på arvet ifrån Fujifilms X-serie och har en bländarring med en låsknapp så du inte råkar ändra från A eller C av misstag. C-läget på bländarringen låter dig ställa in bländaren från kamerans inmatningshjul.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.