Skarpt och ljusstarkt normalobjektiv

Panasonic Lumix S Pro 50mm f/1,4

Artikelnummer: 1043044
 • Hög ljusstyrka och hög skärpa redan vid full öppning.
 • Fokusomkopplare med avståndsskala
 • Snabb autofokus som passar bra till video
 • Vädertålig design mot köld, väta och kyla
27 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Lumix S Pro 50mm f/1,4
Rengöringskit Lens cleaning kit
UV-filter Pro Nano HUC 77mm
28 829 SEK
Lumix S Pro 50mm f/1,4
Putsduk Photo Microklear Cloth
ND-filter Variabelt Pro Nano 1.5-5 steg Enhance ND-Vario 77mm
29 449 SEK

Lumix S Pro 50mm 1.4

Professionell kvalitet för professionella fotografer. Panasonic Lumix S Pro 50mm 1.4 är ett fast normalobjektiv utformad för att klara de flesta situationer. Robust konstruktion med damm, vatten och köldtålighet som kompletterar Panasonics mer bastanta kameror i S-serien. Fysiska reglage som bländarring samt fokusring med linjär respons och hårda stopp ger både fotografen och filmskaparen utökad kontroll. Med den stora bländaren på F1.4 och 11 st bländarblad får du dessutom svårslagen bildkvalitet med mjuk bakgrundsoskärpa och bra prestanda i lägre ljusförhållanden.

Gedigen konstruktion

Den vatten, damm och köldtåliga förseglingen låter dig vara modigare och kreativare med din fotografering. Kombinerat med de fysiska kontrollerna får du ett utmärkt verktyg för spontana situationer, utan att förlora kontroll och precision.

Professionell bildkvalitet godkänd av Leica

Två asfäriska och tre ED (Extra-low Dispersion) -element i en samling av 13 element i 11 grupper ger dig professionell optisk prestanda. Skärpa från center till kant, utmärkt klarhet och kontrast samt en snabb autofokusmotor är bara några av de komponenter som hjälper dig att nå utmärkta resultat.

För filmskaparen...

...har Panasonic utrustat Lumix S Pro 50mm 1.4 med tidigare nämnda fysiska reglage, en snabb, pricksäker och tystgående autofokus samt så gott som eliminerat fokus breathing. Det höga ljusinsläppet, i kombination med Panasonics utmärkta IBIS*, låter dig använda objektivet även i låga ljusförhållanden.

*Objektivet är ej stabiliserat.


Egenskaper:

 • Stor bländare på F1.4 med utmärkt skärpa och ljusinsläpp
 • Robust, vattenavvisande, dammskyddad och köldtålig konstruktion
 • Mjuk fokusring med linjär fokus och hårda stopp
 • Bländarring
 • Optimerad optik mot kromatisk aberration och färgbrytningsfel
 • Fokus kan justeras manuellt även vid använding av autofokus


Levereras med:

 • Motljusskydd
 • Främre och bakre linslock
 • Fodral
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.