Voigtländer 28mm f/2 Ultron Asph VM II Black till Leica M

Voigtländer 28mm f/2 Ultron Asph VM II Black till Leica M

Klassiskt vidvinkelobjektiv med en ljusstark bländare

Artikelnummer: 1054160
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Kompakt konstruktion gentemot föregångarna
  • Lätt och behändig
  • 50 cm närgräns för skarpa närbilder
  • 10 bländarblad
8 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Voigtländer VM Ultron 28mm f/2.0 är en ljusstark normaloptik i retrostil med ett imponerande skärpedjup speciellt utvecklad för Leica M-serien. Då den är mer kompakt och lätt i sin konstruktion så tar du med lätthet med dig den på resan.

Fördelar

  • Imponerande skärpedjup
  • Kompakt konstruktion
  • Lätt och behändig
  • 50 cm närgräns för skarpa närbilder
  • 10 bländarblad säkerställer en jämn bokeh

Kompakt konstruktion

Ultron 28mm f/2.0 objektivet är mer kompakt och lättare än sina föregångare. Den har även ett försänkt grepp för snabb och intuitiv fokusering genom manuell hantering.

Presterar bra oavsett ljusförhållanden

Den erbjuder ett brett utbud av möjliga användningsområden och ger bildresultat med ett imponerande skärpedjup, även i svåra ljussituationer. De 10 bländarbladen säkerställer en extremt tilltalande och jämn bokeh. Skärpans prestanda har förbättrats jämfört med sin föregångare, och den har även anpassats till kraven från moderna bildsensorer.

Bra närgräns

Men en närgräns på 50 cm kan du ta fina närbilder med mycket god skärpa från hörn till hörn och låta motivet fylla upp hela bilden.

Lätt och behändig

Med en vikt på endast 230g är den alltid en trevlig följeslagare som du med lätthet tar med dig när du letar efter det där speciella ögonblicket.

Optimerad för Leica M

Den är optimerad för Leica M-kameror, men kan även användas på Fuji X-kameror, Sony E och Nikon Z-modeller.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.