Zeiss C Biogon T* 35mm f/2,8 ZM silver till Leica M
Artikelnummer: 317141

Zeiss C Biogon T* 35mm f/2,8 ZM silver till Leica M

C Biogon T* 35mm f/2,8 ZM silver till Leica M

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
8 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Kompakt, fast 35 mm-objektiv till Leica M

Detta fasta ZEISS-objektiv på 35 mm har en kraftfull optik som låter dig fota i hög upplösning och utmärkt kontrast. Dess kompakta konstruktion och användbara bländaromfång gör det till ett mycket mångsidigt och användbart allroundobjektiv. Objektivet har dessutom en snabb och precis manuell fokus, är vädertätat och levererar bilder av hög kvalitet.

  • Passar till Leica M
  • Kompakt
  • Cirkelformad bländare ger vacker effekt med minskad fokus
  • T*-ytbeläggning på optiska ytor garanterar bättre ljusöverföring med minimal bländning och skuggor
  • Damm- och fukttålig

Hög bildkvalitet med utmärkt upplösning och hög kontrast

Den innovativa optiken ger bilder med hög upplösning och kontrast vid alla bländartal, från hörn till hörn. Den cirkelformade bländaren ger en snygg bakgrundsoskärpa till dina bilder.

Mjuk och precis fokus

Genom manuella fokusinställningar kontrollerar du dina bilder ut i fingerspetsarna. Den ergonomiska designen på objektivets fokusring är perfekt för snabb och precis fokusering, och alla förändringar syns direkt i sökaren. Fokuseringen sker direkt, utan fördröjning, och stöder således intuitiv och direkt fotografering.

Levereras med:

  • Främre linsskydd
  • Bakre linsskydd

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.