Elmarit-M 28mm f/2,8 ASPH New

Leica Elmarit-M 28mm f/2,8 ASPH New

Artikelnummer: 1025222
23 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Elmarit-M 28mm f/2.8 ASPH

Fast objektiv på 28 mm från Leica, för dig med höga krav på skärpa, som söker ett smidigt, lätt objektiv optimerat för gatufotografi.

Leica Elmarit-M 28mm f/2.8 är ett kompakt objektiv framtaget för den dagliga användaren på språng som kräver hög bildkvalitet och användarvänlighet. Den slimmade designen gör det dessutom tidlöst och ett välkommet tillskott i din objektiv-setup. Optiken är optimerad för att minimera sfärisk aberration och andra typer av förvrängningar, för rena, skarpa bilder över hela fokusomfånget.

Designen är robust, helt i metall, för att ge maximal hållbarhet. Detta objektiv har en kraftfull manuell fokus, bra närgräns och hög ljusstyrka - optimerat för intensiva stadmiljöer, inomhusfotografering och ögonblicksbilder. Även utrustat med 39mm filtergänga.

Levereras med:

  • Bakre objektivlock
  • Främre objektivlock
  • Manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.