Leica Summilux-M 50mm f/1,4 ASPH svart
Leica Summilux-M 50mm f/1,4 ASPH svart
Leica Summilux-M 50mm f/1,4 ASPH svart

Leica Summilux-M 50mm f/1,4 ASPH svart

Summilux-M 50mm f/1,4 ASPH svart

Artikelnummer: 316017
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
41 900 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Summilux-M 50/1,4 ASPH svart
Levererar detaljrika bilder med hög kontrast och hög upplösning, över hela bländaromgånget. Summilux-M 50/1,4 ASPH ersätter föregångaren som med enbart några få ändringar har funnits i Leicas sortiment sedan 1962. Syftet med detta objektiv var att skapa en referenslins och att driva de tekniska gränserna för fotografering med vanliga brännvidder.

Innovation och ny teknik
Asfäriska linser, glas med avvikande partiell spridning, glas med högt brytningsindex och en rörlig del - har kombinerats för att skapa en lins som sätter ny standard på optiker med denna brännvidd och i dess klass.

Vill du läsa mer information om optiken och se MTF-kurvor så hittar du dem i Leicas
produktbroschyr för optiken

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.