Voigtländer VM 21mm f/4,0 Color Skopar P-typ

Voigtländer VM 21mm f/4,0 Color Skopar P-typ

VM 21mm f/4,0 Color Skopar P-typ

Artikelnummer: 316889
WebblagerFinns i webblager
Butik:

Skopar Pancake är ett ultrakompakt och gediget vidvinkelobjektiv

4 695 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
21/4,0 Color Skopar Pancake svart till Leica M
Skopar Pancake är ett ultrakompakt och gediget vidvinkelobjektiv. Objektivet har väldigt bra närgräns på bara 0,5 m och bra fokuseringsring. Linsen består av 9 bländarlameller som ger mycket vacker bokeh. Objektivet har mycket fin färgåtergivning och skärpa.

Obs!
Detta objektiv är helt manuellt och innebär alltså att du alltid måste fokusera manuellt (även om kameran har en inbyggd autofokusmotor)Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.