105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro till Nikon

Sigma 105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro till Nikon

Artikelnummer: 316350
  • Makroobjektiv för fullformatskameror med avbildningsskala 1:1.
  • Bildstabilisering underlättar fotografering på nära håll och med längre slutartider.
  • Avståndsskala gör det lättare att ställa manuell skärpa.
  • Anpassad för fullformat
4 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro till Nikon
Väska Lens Case Duo 15 svart
Putsduk Photo Microklear Cloth
4 638 SEK
105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro till Nikon
Filter WR Protector 62 mm
Putsduk mikrofiber large
5 188 SEK

Detta makroobjektiv levererar en fantastisk optisk kvalitet och prestanda vilket gör att du kan fånga de allra minsta detaljer i hög kvalitet. Objektivet är utrustat med Sigmas OS-funktion (bildstabilisering) som motverkar skakningsoskärpa vid handhållen fotografering, perfekt både vid makrofotografering när du behöver blända ner för att få ett längre skäpedjup eller fotografering i sämre ljusförhållanden.

Objektivet är gjort för fullformatskameror men passar även till kameror med APS-C-sensor. HSM-motorn ger en tyst och snabb autofokus och de nio bländarlamellerna gör att du får en behaglig och mjuk oskärpa om så önskas. Objektivet har två stycken s.k. SLD-linser som motverkar vanliga optiska fel och höjer bildkvaliteten. Antireflexbehandlingen i flera lager motverkar överstrålning samt s.k. flare som innebär att ljus reflekteras mellan linserna. Objektivets optiska system kompenserar även för astigmatisk och sfärisk aberration för en extremt hög optisk prestanda från oändlighet till 1:1 makro.

Levereras med:

  • Objektivlock/skydd
  • Adapter LH680-01
  • Motljusskydd LH680-03

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.