30mm f/1,4 DC HSM Art till Nikon

Sigma 30mm f/1,4 DC HSM Art till Nikon

Artikelnummer: 1003709
  • Anpassad för APS-C-sensorer.
  • Motsvarar ca 40mm.
  • Hög ljusstyrka och kompakt storlek.
4 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

30mm f/1,4 DC HSM Art till Nikon
UV-Filter 62mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
4 738 SEK
30mm f/1,4 DC HSM Art till Nikon
Väska Lens Case Duo 5 svart
Putsduk för optik
4 548 SEK

Sigma 30/1,4 DC HSM A
Standardobjektiv med stor f/1,4 bländare med en bildvinkel som motsvarar 45mm på en fullformatskamera. Utrustad med bland annat HSM motor, som fokuserar tyst och snabbt. Skapar vacker bokeh och kan användas både till porträttfotografering, landskap och interiör. Presterar mycket bra i dåligt ljus!

Levereras med:

 

 

  • Främre objektivlock
  • Bakre objektivlock
  • Motljusskydd
  • Fodral

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.