AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Nikon AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Artikelnummer: 304075
  • Makroobjektiv med lite bredare bildvinkel.
  • Passar både som normal och för närbilder.
  • Lätt och flexibelt med snabb autofokus.
6 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
UV-Filter 62mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
6 958 SEK
AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
UV-filter L395 SMC 62mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 62mm
8 129 SEK
Nikon AF 60/2,8G ED AF-S Micro Nikkor
Populärt 60 mm makroobjektiv med avbildningsskala 1:1 för användning tillsammans med Nikons SLR-kameror i FX- och DX-format. Den nästan ljudlösa autofokuseringen genom ultraljudsmotorn, internfokuseringssystemet med fast brännvidd och det icke vridbara objektivet gör det idealiskt när du vill komma riktigt nära motiv. Objektivet har en exceptionellt högkvalitativ optik som ger fantastiska närbildsresultat och är ett praktiskt alternativ vid normal användning

Levereras med:
Främre objektivlock 62 mm (LC-62) som klickas fast, bakre objektivlock LF-1, motljusskydd med bajonettfattning HB-42, flexibelt objektivfodral CL-1018

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.