Lumix G 20mm f/1,7 II ASPH svart

Panasonic Lumix G 20mm f/1,7 II ASPH svart

Artikelnummer: 1006197
  • Kompakt pannkaksdesign.
  • Motsvarar 40 mm.
  • Bra ljusstyrka för fotografering i dåligt ljus.
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Lumix G 20mm f/1,7 II ASPH svart
UV-Filter 46mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
3 838 SEK
Lumix G 20mm f/1,7 II ASPH svart
Putsduk för optik
UV-filter L395 SMC 46 mm
3 848 SEK

Panasonic AF 20/1,7G Lumix II ASPH
Med detta ultrasnabba f/1,7 objektiv med fast brännvidd kan du fånga vackra bilder med ett mjukt fokus och hög kontrast. Brännvidden på 20mm passar för många olika situationer och tack vare ljusstyrkan kan du ta bra bilder även i svagt ljus.

Objektivet består av sju linser i fem grupper med två asfäriska linser som effektivt minimerar distorsion och kromatisk aberration och ger mycket hög upplösning från hörn till hörn.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.