Lumix G 25mm f/1,7 ASPH svart

Panasonic Lumix G 25mm f/1,7 ASPH svart

Artikelnummer: 1021327
  • Lätt och kompakt.
  • Motsvarar 50mm.
  • Hög ljusstyrka.
1 891 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Lumix G 25mm f/1,7 ASPH svart
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-Filter 46mm PD WMC
2 239 SEK
Lumix G 25mm f/1,7 ASPH svart
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
UV-filter L395 SMC 46 mm
2 249 SEK

AF 25 mm f/1,7 ASPH Lumix G
Detta fasta objektiv är både kompakt och lätt. Den stora bländaren på f/1,7 ger vackert mjuk fokus och gör det samtidigt möjligt att fotografera utan blixt även i svagt ljus. Det inre fokussystemet gör det möjligt för dig att fotografera med hög upplösning och kontrast från närmsta fokusavstånd ut till oändlighet. Stegmotorn gör fokuseringen både jämn och tyst så att du kan använda objektivet till såväl fotografering som videoinspelning.

Den optiska konstruktionen består av åtta element i sju grupper med två asfärsiak linser och en Ultra-High Refractive Index-lins (UHR). Du får såväl klara som krispiga bilder medan sfärisk aberration och distorsion minimeras.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.