Panasonic Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S
Artikelnummer: 1017921

Panasonic Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S

Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
  • Smidigt objektiv för porträttfotografering.
  • Kort skärpedjup tack vare hög ljusstyrka.
  • Snabb och tyst autofokus.
4 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

AF 42,5/1,7 ASPH Lumix G Power O.I.S Micro 4/3
Detta snabba objektiv har en största bländare på f/1,7 och ger dig en fantastiskt vacker bokeh. Med en brännvidd på 42,5 mm (motsvarande 85 mm i 35 mm-format) är detta objektiv perfekt för porträtt. Närgränsen på 0,31 m gör det möjligt för dig att komma nära dina motiv.

När objektivet används med Lumix G-kameror kan du dra nytta av den höga hastigheten, precisionen i AF-systemet som skickar information med 240 bilder per sekund. Dessutom har objektivet utrustats med en bildstabilisator som effektivt kompenserar för handskakningar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.