Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm f/3,5-5,6 II R

Olympus M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm f/3,5-5,6 II R

Artikelnummer: 318396
  • Normalzoom motsvarar 28-84
  • Hopfällbar design
  • Finns i svart & silver
3 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm f/3,5-5,6 II R
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
4 118 SEK
M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm f/3,5-5,6 II R
UV-filter MC 370 slim 37mm
Främre objektivlock Smart-Snap med snöre 37mm
4 228 SEK
Olympus AF 14-42/3,5-5,6 II R Zuiko Digital Micro 4/3
Detta ultra-kompakta zoomobjektiv ger magnifika 3x zoom prestanda lika liten som förut men i en ny design. Den är också utrustad med MSC teknologi för superba videos och stillbilder - med extremt snabb, nästa helt tyst autofokus och fantastiskt filmljud även när du zoomar in och ut. Oavsett hur snabbt ditt föremål är eller hur långt bort det är, har objektivet förmågan att leverera otroliga resultat. Komplettera med utbytbara dekorationsringar och du kan matcha med PEN kamerornas olika färger.

Levereras med:
Objektiv, LC-37B Linsskydd, Micro Four Thirds bakre objektivlock (LR-2), Dekorationsring (DR-40), Användarintstruktioner, Garantikort

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.