Cashback 1 000 kr
Artikelnummer: 1047587

Olympus 12-45mm f/4 PRO

Lätt och litet zoomobjektiv med 12cm närgräns

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Konstant bländare på f/4
 • Vädertätat på nio platser
 • Väger endast 254 gram
6 490 SEK

OM System Summer Cashback

Just nu får du 1 000 kronor tillbaka när du köper den här produkten från OM System. För att ta del av erbjudandet registrerar du ditt köp på OM Systems hemsida. För att se alla produkter som är med i cashbacken och fullständiga villkor klickar du på "läs mer". Kampanjen gäller t.o.m. 28/7 - 2024.
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Olympus M.Zuiko Digital ED 12-45mm f/4 PRO

Med ett generöst zoomomfång, vädertätning, asfäriska glas och lätt konstruktion är detta ett objektiv lämpat för en stor mängd olika fotouppdrag. Den lilla storleken och lätta vikten gör att du inte behöver packa tungt för att leverera professionell prestanda och skarpa bilder, oavsett plats eller situation.

Fördelar

 • Konstant bländare på f/4
 • Vädertätat på nio platser
 • Väger endast 254 gram
 • Kort närgräns på 12cm i vidvinkel
 • Kompakt storlek
 • Levererar skarpa bilder ända ut i kanterna

Lättviktare med prestanda som en tungviktare

På sina 254 gram är detta objektiv väldigt lätt, vilket framförallt kommer till nytta vid långa dagar med kameraväskan på ryggen. Trots detta har Olympus lyckats skapa ett objektiv med många populära funktioner, såsom asfäriska linser som motverkar kromatisk aberration, vädertätning för hårdare förhållanden och optisk stabilisering.

Makromöjligheter med 0,25x förstoring

Den korta närgränsen, 12 cm vid vidvinkel och 23 cm vid teleänden, ger kreativa möjligheter för makrofotografering. Kombinerat med funktionen Fokusstapling (Finns i utvalda kamerahus från Olympus) kan du enkelt ta skarpa skarpa makrofoton.

Levereras med

 • Olympus M.Zuiko Digital ED 12-45mm f/4 PRO
 • Främre och bakre objektivlock
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn