Panasonic Leica DG Vario Elmarit 12-35mm f/2,8 ASPH
Panasonic Leica DG Vario Elmarit 12-35mm f/2,8 ASPH
Panasonic Leica DG Vario Elmarit 12-35mm f/2,8 ASPH
Panasonic Leica DG Vario Elmarit 12-35mm f/2,8 ASPH
Artikelnummer: 1059698

Panasonic Leica DG Vario Elmarit 12-35mm f/2,8 ASPH

Ljusstark vidvinkelzoom med optisk bildstabilisering till Micro 4/3

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Snabb vidvinkelzoom
  • Inbyggd optisk bildstabilisator - Power O.I.S
  • Stänk-, damm- och fryssäker design
11 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-35 mm f/2,8 Aspherical Power OIS ger en bildvinkel motsvarande 24-70 mm med småbildsformat. Objektivet väger endast 306 gram och är vädertätat och ska ge full prestanda ända ner till – 10 grader Celsius. Närgränsen är 15 cm i vidvinkelläget. Störst förstoring (0,21 gånger) uppstår vid 17 mm. Bländaren har 7 blad och objektivet har inbyggd optisk bildstabilisering. Zoomomfånget på objektivet täcker vidvinkel, normal och kort tele, vilket gör den idealisk som ett allroundobjektiv.

Fördelar

  • Snabb vidvinkelzoom
  • Inbyggd optisk bildstabilisator - Power O.I.S
  • Stänk-, damm- och fryssäker design
  • Rundat 7-bladigt membran

Avancerad autofokus

Leica DG Vario-Elmarit 12-35mm f/2,8 Aspherical Power O.I.S. är kapabel till mjuk, tyst drift för att fungera med kamerans höghastighets-, högprecisionskontrast-AF-system med sensordrift på maximalt 240 fps. Den utmärker sig också i videoinspelningsprestanda med en mekanism som undertrycker focus breathing vilket var ett ödesdigert problem för alla utbytbara objektiv designade för stillbildsfotografering. Denna mekanism och bländarkontrollen för smidig exponeringsändring ger professionell videoinspelning. I kombination med kamerans bildstabilisering och objektivets O.I.S., Dual I.S. 2 får du en effektiv handskakningskorrigering.

Optisk konstruktion

Leica DG Vario-Elmarit 12-35mm f/2,8 Aspherical Power O.I.S. består av fjorton linselement i nio grupper inklusive fyra asfäriska linser, en UED (Ultra Extra-Low Dispersion) lins och en UHR (Ultra High Refractive Index) för att uppnå hög optisk prestanda. Glasmaterialet i UHR-linselementet har uppdaterats för att uppnå ännu mer naturlig färgåtergivning. Panasonics unika Nano Surface Coating ger en effektiv antireflexbeläggning som säkerställer en tydlig beskrivning.

Robust design

Med sin cirka 306 g kompakta storlek och låga vikt är Leica DG Vario-Elmarit 12-35 mm f/2,8 Aspherical Power O.I.S. har enastående rörlighet precis som Micro Four Thirds-systemet har. Den robusta damm- och stänktåliga designen tål användning under tuffa förhållanden även vid 10 minusgrader för hög rörlighet. Filterdiametern är 58 mm, med ett 7-bladigt cirkulärt membran.

Levereras med

  • Motljusskydd
  • Främre och bakre linsskydd
  • Väska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn