Kampanj

Vidvinkel till fullformat

Sony Vario Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS

Artikelnummer: 1014428
 • Smidig vidvinkelzoom för fullformat
 • Mångsidig brännvidd, perfekt för landskap, interiör och dokumentärfotografering
 • Konstant bländare på f/4 ger en förhållandevis kompakt storlek
14 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Sony Winter CashbackFå 2000,- tillbaka!

Under hösten och vintern får du 2 000 kronor tillbaka när du köper den här produkten från Sony. För fullständig information om kampanjen klickar du på "läs mer". Cashbacken gäller t.o.m. 15/1 - 2022.
Läs mer
Finns i webblager

Värdepaket

Vario Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS
UV-filter Pro Nano HUC 72mm
Bakre objektivlock ALC-R1EM (E-mount)
15 948 SEK
Vario Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS
Variabelt ND-filter NDX 2-400 72mm (1-8 Steg)
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 72mm
17 570 SEK

Mångsidig vidvinkelzoom

Ett objektiv som passar för en stor mängd motiv och levererar skarpa, klara bilder utan aberrationer, slöjor, reflexer och distortion. Anpassad för Sonys spegellösa fullformatskameror, men fungerar lika bra med APS-C och motsvarar då en brännvidd på 24-52mm.

Fördelar

 • Konstant bländare
 • Optisk bildstabilisering
 • Damm- och fukttålig
 • Kompakt konstruktion
 • Optiska element med hög kvalitet

Kompakt och stabil

Sonys ZEISS-zoomobjektiv med vidvinkel i fullformat. Med den fasta f/4-bländaren uppnås vackra skärpedjupeffekter och stabil exponeringskontroll över hela zoomomfånget. Bildstabiliseringen Optical SteadyShot kommer hjälpa dig att ta fantastiska bilder även i svagt ljus utan att ISO-känsligheten måste ökas. Allt detta ryms i en kompakt konstruktion som är damm- och fukttålig.

Mångsidighet och optisk kvalitet

Objektivet är perfekt för dig som vill fotografera landskap, interiör, arkitektur men även vardagsfotografering. Objektivet är designat med fem asfäriska linselement, inklusive ett stort AA-element (avancerat asfäriskt) och tre ED-glaselement. Detta innebär riktigt bra upplösning och skärpa samtidigt som distorsion och färgaberration minskar till ett absolut minimum.

Levereras med:

 • Motljusskydd, ALC-SH134
 • Främre linsskydd
 • Bakre linsskydd
 • Väska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.