Kampanj
Sony Vario Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS

Sony Vario Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS

Vidvinkel till fullformat

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Smidig vidvinkelzoom för fullformat
  • Mångsidig brännvidd, perfekt för landskap, interiör och dokumentärfotografering
  • Konstant bländare på f/4 ger en förhållandevis kompakt storlek
13 490 SEK

Sony Lens Bundle

Spara 3 000,- vid köp med utvald kamera!

Just nu kan du spara 3 000 kronor när du köper detta objektivet tillsammans med utvald kamera från Sony. För att se produkterna som ingår i kampanjen klickar du på "läs mer". Du kan få rabatt på ett objektiv per kamera. Kampanjen gäller t.o.m. 31/3 - 2025.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Mångsidig vidvinkelzoom

Ett objektiv som passar för en stor mängd motiv och levererar skarpa, klara bilder utan aberrationer, slöjor, reflexer och distortion. Anpassad för Sonys spegellösa fullformatskameror, men fungerar lika bra med APS-C och motsvarar då en brännvidd på 24-52mm.

Fördelar

  • Konstant bländare
  • Optisk bildstabilisering
  • Damm- och fukttålig
  • Kompakt konstruktion
  • Optiska element med hög kvalitet

Kompakt och stabil

Sonys ZEISS-zoomobjektiv med vidvinkel i fullformat. Med den fasta f/4-bländaren uppnås vackra skärpedjupeffekter och stabil exponeringskontroll över hela zoomomfånget. Bildstabiliseringen Optical SteadyShot kommer hjälpa dig att ta fantastiska bilder även i svagt ljus utan att ISO-känsligheten måste ökas. Allt detta ryms i en kompakt konstruktion som är damm- och fukttålig.

Mångsidighet och optisk kvalitet

Objektivet är perfekt för dig som vill fotografera landskap, interiör, arkitektur men även vardagsfotografering. Objektivet är designat med fem asfäriska linselement, inklusive ett stort AA-element (avancerat asfäriskt) och tre ED-glaselement. Detta innebär riktigt bra upplösning och skärpa samtidigt som distorsion och färgaberration minskar till ett absolut minimum.

Levereras med:

  • Motljusskydd, ALC-SH134
  • Främre linsskydd
  • Bakre linsskydd
  • Väska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn