Kampanj

Vidvinkel till fullformat

Sony Vario Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS

Artikelnummer: 1014428
 • Smidig vidvinkelzoom för fullformat
 • Mångsidig brännvidd, perfekt för landskap, interiör och dokumentärfotografering
 • Konstant bländare på f/4 ger en förhållandevis kompakt storlek
10 990 SEK14 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

BLACK WEEK + Sony Winter CashbackSpara 1100,-

Just nu får du pengar tillbaka när du köper produkter från Sony! Denna cashback går att kombinera med andra erbjudanden. Denna kampanjen gäller t.o.m. 30/11
Läs mer
Finns i webblager

Värdepaket

Vario Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS
Väska Skin 50 V3.0 svart
Bakre objektivlock ALC-R1EM (E-mount)
11 448 SEK15 448 SEK
Vario Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
12 557 SEK17 079 SEK

Mångsidig vidvinkelzoom

Ett objektiv som passar för en stor mängd motiv och levererar skarpa, klara bilder utan aberrationer, slöjor, reflexer och distortion. Anpassad för Sonys spegellösa fullformatskameror, men fungerar lika bra med APS-C och motsvarar då en brännvidd på 24-52mm.

Fördelar

 • Konstant bländare
 • Optisk bildstabilisering
 • Damm- och fukttålig
 • Kompakt konstruktion
 • Optiska element med hög kvalitet

Kompakt och stabil

Sonys ZEISS-zoomobjektiv med vidvinkel i fullformat. Med den fasta f/4-bländaren uppnås vackra skärpedjupeffekter och stabil exponeringskontroll över hela zoomomfånget. Bildstabiliseringen Optical SteadyShot kommer hjälpa dig att ta fantastiska bilder även i svagt ljus utan att ISO-känsligheten måste ökas. Allt detta ryms i en kompakt konstruktion som är damm- och fukttålig.

Mångsidighet och optisk kvalitet

Objektivet är perfekt för dig som vill fotografera landskap, interiör, arkitektur men även vardagsfotografering. Objektivet är designat med fem asfäriska linselement, inklusive ett stort AA-element (avancerat asfäriskt) och tre ED-glaselement. Detta innebär riktigt bra upplösning och skärpa samtidigt som distorsion och färgaberration minskar till ett absolut minimum.

Levereras med:

 • Motljusskydd, ALC-SH134
 • Främre linsskydd
 • Bakre linsskydd
 • Väska
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.