Nucleus Nano trådlös follow focus

Tilta Nucleus Nano trådlös follow focus

Artikelnummer: 1042533
  • Ultrakompakt, trådlöst follow focus-system
  • Räckvidd upp till 90 meter
  • Ansluts via 15mm-rods
4 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Tilta Nucleus Nano trådlös follow focus

Marknadens minsta trådlösa follow focus? Med revolutionerande teknik och imponerande prestanda levererar Nucleus Nano från Tilta komplett kontroll till ditt objektiv för fokus eller zoom.

Systemet är speciellt designat för handhållen gimbal, men fungerar med alla typer av kameror och riggar med hjälp av 15mm-fästet för rods. Nucleus Nano fungerar med DSLR-kameror, spegellösa kameror och cine-objektiv.

Nucleus Nano är helt utan fördröjning, vilket hjälper dig i precisionen för fokusdragningar. Enheten drivs av ett inkluderat, uppladdningsbart batteri och har en drifttid på sex timmar. I paketet inkluderas fokushjulet tillsammans med en kraftfull motor som kontrollerar ditt objektiv. Räckvidden mellan kontrollenhet och motor är 90 meter, vilket betyder att fokus kan kontrolleras separat av en assistent.

Genom Nucleus Nano får du en flexibel, kompakt och prisvärd setup för alla möjliga olika videoscenarion!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.