Motljusskydd

Ett motljusskydd hindrar ljusstrålar att komma in i objektivet och skapa "lens flares", så kallade solstick eller störande reflektioner och ströljus. Motljusskydd är bra att använda både vid fotografering och filmning och kan rädda ditt resultat under en solig dag. Vi har ett brett utbud av motljusskydd för alla kända objektivmärken, såsom Canon, Nikon, Sony, Sigma, Olympus med flera. Köp online eller besök oss i butik.

194 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Tillbehör till objektiv
Filtrering
Varumärken
Passar till
Färg
Diameter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.