Motljusskydd

Ett motljusskydd hindrar ljus- och solstrålar att komma in i objektivet och skapa "lens flares", så kallade solstick eller störande reflektioner och ströljus. De är med andra ord nästan ett måste vid fotografering och filmning under soliga dagar som kan rädda ditt resultat från ljusstrålar i fotot. Motljusskydd är modellspecifika till olika objektiv, och här hittar du ett brett utbud av motljusskydd för alla kända objektivmärken, såsom Canon, Nikon, Sony, Sigma och Olympus, men även tredjepartsmärket JJC som erbjuder ett prisvärt alternativ till originalen. Köp online eller besök oss i butik.

Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn