Adapter LA-EA4

Sony Adapter LA-EA4

Artikelnummer: 1007807
  • Adapter med inbyggd halvgenomskinlig SLT-spegel. som låter dig använda Sony A-mount objektiv på en Sony E-mount kamera.
4 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Sony LA-EA4
Adapter för att kunna använda Sony Alpha objektiv (SAL/SAM/SSM) eller Minolta Dynax på kameror med E-mount (NEX, samt A7/A7r). Kontinuerlig och snabb AF med teknik för transparent spegel med kontinuerlig fasdetektion och autofokus kan du ta skarpa, detaljerade filmer och actionspäckade stillbilder. Adaptern har ett inbyggt AF-system med 15 punkters TTL-baserad fasdetektion och tre korssensorer LA-EA4 har en bländarenhetsmekanism som automatiskt aktiverar AE (automatisk exponering) tillsammans med kompatibla objektiv med A-fattning (ej telekonverter). På en kamera som enbart har kontrastdetekterande autofokus, så kan man alltså få fasdektekterande autofokus med hjälp av denna adapter. Det betyder snabbare fokusföljning för rörliga motiv. Perfekt till Sony A7r eller NEX-7!
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.