Stativfäste

Ett stativfäste är ett måste för stor och tung optik, som exempelvis rejäla teleobjektiv, när kameran ska användas på stativ. När vikten blir hög och tyngdpunkten flyttas från kameran och ut på objektivet så finns risk att stativet välter vilket förhindras om man monterar stativet direkt på objektivet. Stativfästen kläms fast runt om optiken och är modellspecifika för olika objektiv. Har du tappat bort ditt stativfäste hjälper vi dig med att hitta ett nytt. Besök oss i butik eller köp direkt online.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn