Stativfäste

Ett stativfäste är ett måste för stor och tung optik, som exempelvis rejäla teleobjektiv, när kameran ska användas på stativ. När vikten blir hög och tyngdpunkten flyttas från kameran och ut på objektivet så finns risk att stativet välter vilket förhindras om man monterar stativet direkt på objektivet. Stativfästen kläms fast runt om optiken och är modellspecifika för olika objektiv. Har du tappat bort ditt stativfäste hjälper vi dig med att hitta ett nytt. Besök oss i butik eller köp direkt online.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.