Stepringar

Med en stepring omvandlar du gängdiametern på ett objektiv, vilket innebär att du kan använda dina kamerafilter och tillbehör på flera objektiv. Med en step up-ring kan du använda ett filter med en större filterdiameter än ditt objektiv, vilket gör att du kan köpa ett stort filter och sedan använda till flera objektiv. Välj en stepring med ett från-värde som är samma filterdiameter som ditt objektiv, och ett till-värde som matchar ditt/dina filter. Vi har stepringar från Kiwi Fotos, Kenko med flera. Köp online eller i butik.

35 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Tillbehör till objektiv
Varumärken
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.