Stepringar

Med en stepring omvandlar du gängdiametern på ett objektiv, vilket innebär att du kan använda dina kamerafilter och tillbehör på flera objektiv. Med en step up-ring kan du använda ett filter med en större filterdiameter än ditt objektiv, vilket gör att du kan köpa ett stort filter och sedan använda till flera objektiv. Välj en stepring med ett från-värde som är samma filterdiameter som ditt objektiv, och ett till-värde som matchar ditt/dina filter. Vi har stepringar från Kiwi Fotos, Kenko med flera. Köp online eller i butik.

42 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Tillbehör till objektiv
Filtrering
Varumärken
Passar till
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.