Stepringar

Med en stepring omvandlar du gängdiametern på ett objektiv, vilket innebär att du kan använda dina kamerafilter och tillbehör på flera objektiv. Med en step up-ring kan du använda ett filter med en större filterdiameter än ditt objektiv, vilket gör att du kan köpa ett stort filter och sedan använda till flera objektiv. Välj en stepring med ett från-värde som är samma filterdiameter som ditt objektiv, och ett till-värde som matchar ditt/dina filter. Vi har stepringar från Kiwi Fotos, Kenko med flera. Köp online eller i butik.

Filtrering
  Visar 40 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK