Filter

Köp filter till objektiv hos oss, online eller i butik. Genom att använda kamerafilter kan du förändra hur ljuset träffar kamerans sensor och påverka färgerna i ditt foto, medan vissa filter fungerar som ett skydd för objektivets frontlins och räddar den från repor och smuts. Vi på Scandinavian Photo erbjuder ett brett sortiment av allt från UV-filter, ND-filter och polarisationsfilter till cinefilter och filtertillbehör. Välj mellan kamerafilter från varumärken som Nisi, Benro, Cokin, Sigma, sp.tech med flera. Köp filter direkt online eller besök oss i butik.

Filtrering
Visar 190 produkter
Visa som:
Sortera:
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn