Fyrkantsfilter

Om du fotograferar mycket natur och landskap så är fyrkantsfilter ett bra komplement i din kameraväska. Dessa kvadratiska eller rektangulära kamerafilter finns som både entonade och graduerade, och fördelen med fyrkantsfilter är att de är fixerade framför objektivet utan att påverkas om du zoomar och därmed roterar kameralinsen. Det gör att du kan lägga filtereffekt över exempelvis enbart himlen oavsett brännvidd. Hos oss på SP hittar du ett stort utbud av fyrkantsfilter från NiSi och Cokin till bra priser. Handla direkt online eller välkommen in våra butiker.

Filtrering
  Visar 28 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Dela kundvagn

  Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

  Namnge din kundvagn
  Länk till kundvagn