Kampanj
Cokin P Filter P064 Center Spot violett

Cokin P Filter P064 Center Spot violett

P Filter P064 Center Spot violett

Webblager
Finns i lager
Butikslager:
59 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

25% rabatt på alla filter

Kampanjkod: FILTER25

Just nu får du 25% rabatt på alla våra filter! Ange kampanjkod: FILTER25 för att ta del av rabatten. rabatten gäller till 5 maj 2024 eller så länge lagret räcker.
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Framhäv det viktiga i bilden
Ett Center Spot-filter använder du när du vill isolera motivet mot bakgrunden genom att göra bakgrunden lätt suddig och används oftas för bröllopsfotografering, porträtt eller stilleben.

Ju kortare brännvidd du använder desto mer synlig blir skillnaden mellan motiv och bakgrund. För att autofokuseringen ska fungera korrekt rekommenderas centrumvägd fokusering och filtrets effekt gör sig oftast bäst med bländare f/5,6-f/8 vilget ger en tillräckligt suddig övergångszoon.

Ofärgade Center Spot-filter skapar oskärpa runt den centrala delen i bilden på ett helt naturligt sätt, vilket gör motivet mer framträdande i bilden.

Grå och färgade Center Spot-filter fungerar på samma vis som ett ofärgat men ger mer karaktäristisk effekt vid sidan av mittpunkten. Intensiteten och kvaliten på motivetsd belysning betonas och blir mer framträdande.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn