Canon EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM
Artikelnummer: 15274

Canon EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM

EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
 • Konstant maximal bländaröppning f/2,8 över hela zoomområdet
 • Bildstabilisator för 3 stegs längre slutartid
 • Skarp normalzoom för de flesta tillfällen
11 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Canon EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM

Med den konstanta maximala bländaröppningen f/2,8 över hela zoomområdet och bildstabilisator för 3 stegs längre slutartid har EF-S 17-55 mm f/2,8 IS USM utmärkta optiska egenskaper och stora variationsmöjligheter för fotografering i svagt ljus.

Fördelar

 • Normalzoom som passar nästan alla tillfällen
 • Konstant bländaröppning som ger ett bra ljusinsläpp
 • Antireflexbehandling
 • Skarpa resultat oavsett bländarvärde
 • Snabb och tyst autofokus med STM-motor
 • Bildstabilisering

Bildstabilisering

Canons optiska bildstabilisator (IS) gör det möjligt att använda upp till 3 steg längre slutartid utan att risken för skakningsoskärpa ökar. Bildstabilisatorn är till stor hjälp i svagt ljus, för snabba motiv och när du fotograferar från fordon i rörelse.

Autofokus

En ringformad ultraljudsmotor (USM) arbetar med vibrationer med ultraljudsfrekvenser för att driva autofokusen extremt tyst, snabbt och noggrant. Motorn har högt vridmoment och startar och stannar mycket snabbt vilket också medverkar till noggrannheten. Dessutom kan autofokusen korrigeras manuellt när som helst utan omställning av objektivets AF-omkopplare.

Super Spectra Coating

Canons avancerade antireflexbehandling Super Spectra Coating och speciell utformning av linserna hindrar ljusslöja och spökbilder, som kan vara ett problem med digitala kameror på grund av reflexer i bildsensorn. Antireflexbehandlingen används också för att fintrimma och avstämma objektivens färgåtergivning för likformighet mellan olika objektiv.

Levereras med

 • Bakre och främre objektivlock
 • Manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.