Canon EF 85mm f/1,4L IS USM
Artikelnummer: 1035744

Canon EF 85mm f/1,4L IS USM

EF 85mm f/1,4L IS USM

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
 • Ljusstarkt porträttobjektiv med bildstabilisering
 • Air Sphere och Fluorid-coating för maximal bildkvalitet
 • 9 rundade bländarlameller för en vacker bakgrundsoskärpa
22 690 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ljusstarkt porträttobjektiv med bildstabilisering

Ett 85mm är den klassiska brännvidden för porträttfotografering och den höga ljusstyrkan ger dig möjlighet till ett väldigt kort skärpedjup. Bildstabiliseringen hjälper till att reducera oönskad skakningsoskärpa på grund av kamerarörelser. Linskonstruktionen är i 10 grupper med 14 linselement varav en asfärisk lins.

Fördelar:

 • Hög ljusstyrka
 • 9 rundade bländarlameller
 • Bildstabilisering
 • USM-motor
 • Air Sphere- och Flourid-coating

Hög ljusstyrka

Den höga ljusstyrkan på f/1,4 tillsammans med brännvidden på 85mm gör objektivet till ett utmärkt porträttobjektiv för fotografering med kort skärpedjup som ger ett behagligt arbetsavstånd till modellen. Ljusstyrkan bidrar även till möjligheten att fotografera i situationer med svagt ljus såsom konserter, kvällsfotografering och on-location porträtt i skymning och gryning.

9 rundade bländarlameller

Ett kort porträttele med stort ljusinsläpp är populära för sin vackra bakgrundsoskärpas skull. Med 9 stycken rundade bländarlameller blir bakgrundsoskärpan och övergången från skärpa till oskärpa mjuk och behaglig. Även punkter och strukturer i oskärpan avbildas mjuka utan störande kanter och hörn.

Bildstabilisering

Canons Image Stabilizer hjälper till att reducera skakningsoskärpa orsakad av oönskade kamerarörelser av fotografen. Bildstabiliseringen ger dig möjligheten att fotografera med 4 stegs längre slutartid vilket tillsammans med objektivets höga ljusstyrka underlättar vid fotografering i svaga ljusförhållanden.

USM-motor

Med Canons Ultra Sonic Motor får du en snabb, tyst och pålitlig autofokus, perfekt för de snabba och flyktiga situationerna som lätt uppstår vid bröllop och porträttfotografering av barn.

Air Sphere och Fluorid-coating

Flouridbeläggning motverkar smuts och fett på frontlinsen samt gör den lättare att rengöra, allt för att maximera bildkvaliteten. Air Sphere Coating motverkar oönskade interna reflektioner och bidrar till ökad kontrast i bilderna.

Levereras med:

 • Främre och bakre objektivlock
 • Transportväska
 • ET-83E motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.