Canon EF 50mm f/1,2L USM
Artikelnummer: 15890

Canon EF 50mm f/1,2L USM

EF 50mm f/1,2L USM

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
  • Mycket fin och mjuk bakgrundsoskärpa
  • Extremt ljusstark
  • Perfekt för porträtt och bröllop
20 890 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Canon EF 50/1,2L USM

Med den stora runda bländaröppningen och höga ljusstyrkan presterar 50mm f/1,2  utmärkt även vid sämre ljusförhållanden och ger vacker oskärpa på bakgrunden, idealisk för isolering av motiv vid stor bländaröppning och för fängslande porträttfotografi.

Fördelar:

  • Extremt ljusstark
  • Fin bakgrundsoskärpa
  • Förhållandevis kompakt

I EF 50mm f/1,2L USM används Canons högkvalitativa precisionslinser. L-serien är Canons flaggskepp och yrkesoptik där Canon kombinerar utmärkta bildprestanda och enastående smidig hantering. Objektivet är till viss del tätat mot fukt och damm via en packning vid bajonetten. En ultraljudsmotor av ringtyp (USM) använder ultraljudsvibrationer för att driva den  autofokusen och fungerar nästan helt ljudlöst. En snabb CPU och förbättrad AF-algoritm bidrar vidare till AF-hastigheten och du har konstant tillgänglighet till manuell fokus utan att behöva gå ur automatläget.

En stor maximal bländaröppning på f/1,2 ger väldigt goda möjligheter vid fotografering i förhållanden med svagt ljus. Den stora bländaröppningen ger också ökad kontroll över skärpedjupet.

Super Spectra ytbehandling och linselementformning reducerar slöjor och spökbilder som har större benägenhet att uppstå med digitala kameror på grund av reflektioner från bildsensorn. Ytbehandlingen bidrar även till en naturligare färgbalans och ökad kontrast för skarpa naturliga bilder.

Levereras med:

  • Bakre och främre objektivlock
  • Väska LP1214
  • Motljusskydd ES-78
  • Manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.