Canon RF 10-20mm f/4L IS STM
Canon RF 10-20mm f/4L IS STM
Canon RF 10-20mm f/4L IS STM
Artikelnummer: 1061117

Canon RF 10-20mm f/4L IS STM

Högpresterande vidvinkelzoom med inbyggd bildstabilisering

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Ultravidvinkel som är ultraportabel
 • Konstant f/4-bländare
 • Tyst och exakt autofokus
34 390 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ge din kreativitet ett lyft med ett ultravidvinkelobjektiv som adderar drama till dina bilder och filmer. Högpresterande RF 10-20mm f/4L IS STM är perfekt för dig som fotograferar landskap, arkitektur och interiörer Objektivet har tyst och snabb autofokus, inbyggd bildstabilisering på 5 steg och specialdesignade linselement som ger dig kristallklara resultat både för stillbilder och video. Du kan även fotografera lugnt under krävande väderförhållanden.

Fördelar

 • Ultravidvinkel som är ultraportabel
 • Detaljrik återgivning
 • 5-stegs bildstabilisering
 • Konstant f/4-bländare
 • Tyst och exakt autofokus
 • Minsta fokuseringsavstånd: 25 cm
 • Vädertätad konstruktion
 • Väger endast 540 gram

Den ultimata supervidvinkeln

Objektivet bygger vidare på kapaciteten i de befintliga vidvinkelobjektiven i RF-serien och är nu den vidaste AF-zoomen som någonsin skapats för en fullformatskamera, med en bildvinkel på upp till 130°. Med zoom från 20 mm vidvinkel till en exceptionell och unik ultrabred brännvidd på 10 mm, får fotograferna nu ett tagningsområde som är mer än två gånger brännvidden 16 mm. Mer plats i bildutsnittet skapar fräscha perspektiv och dramatiska panoraman.

Varenda liten detalj, precis som det ska vara

Detta objektiv levererar oöverträffad bildkvalitet i vidvinkel och uppnår otrolig skärpa och klarhet med praktiskt taget ingen distorsion. RF 10-20mm f/4L IS STM är konstruerat enligt högsta standard och innehåller den senaste tekniken Peripheral Control Image Stabilisation (IS), för kristallklara, skakningsfria bilder även i utmanande tagningsförhållanden eller utan tillgång till stativ. Den nya bildstabiliseringstekniken säkerställer skakningsfria bilder från bildens mitt ut till kanterna och har fem stegs optisk stabilisering, eller sex steg i kombination med en kamera som har inbyggd stabilisering.

Avancerad optisk design

Avancerad raktecknad optisk design ger ett skarpt och korrekt resultat – raka linjer förblir raka, även i bildens kanter, tack vare den avancerade optiska sammansättningen. En konstant maximal bländare f/4 skapar konsekvent exponering genom hela brännvidden och de senaste optiska beläggningarna minimerar de reflexer och ljusslöjor som kan vara vanliga i supervidvinkelbilder.

Byggd för yrkesfotografer

Med överlägsen bildkvalitet, större kapacitet för vidvinkelbilder och filmer och lätt design blir RF 10-20mm f/4L IS STM en väsentlig uppgradering för fotografer och filmmakare som vill höja kapaciteten till nästa nivå. Objektivet passar perfekt för landskap och arkitektur, men kan också skapa ett lite annorlunda perspektiv för sportevenemang eller dokumentärer.

Levereras med

 • RF 10-20mm f/4L IS STM
 • Främre- och bakre objektivlock
 • Objektivväska
 • Användarhandbok
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn