Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Artikelnummer: 1053170

Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye

Fånga vyer som är mer än virtuella med Canon RF 5,2mm f/2,8 Dual Fisheye

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Kompakt, lätt design med bländare f/2,8
 • Filma enkelt VR180 material med EOS R5
 • Förenklad installation och inspelning av VR180 i en kompakt form
24 980 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Canon revolutionerar VR180 med sitt innovativa 3D VR-system och Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye. Det banbrytande nya EOS VRsystemet innehåller världens första linser för systemkameror som möjliggör VR180-fotografering med en kamera till en enda sensor. Canon RF 5,2 mm f/2,8L Dual Fisheye-objektivet är Canons första VR-objektiv någonsin, utformat för att förenkla installation och inspelning av VR180-video och stillbilder med EOS R5. Allt samtidigt som den höga optiska prestandan för EOS R-systemet bibehålls . Detta gör 3D-innehållsskapande mer praktiskt för befintliga VR-innehållsskapare, professionella produktionsföretag och proffs som vill bryta sig in på VRmarknaden med ett mer effektivt system. Tillsammans med Canons Dual Fisheyeobjektiv innehåller Canons EOS VRsystem också en nyutvecklad programvara för Canon VR (EOS VR Utility) och plug-in (EOS VR Plug-in för Adobe Premiere Pro) för att effektivisera efterproduktionen, som förbättrar innehållsskaparnas upplevelse från input till output.

Fördelar

 • Filma enkelt VR180material med EOS R5
 • Förenklad installation och inspelning av VR180 i en kompakt form
 • Dubbla Fisheye-linser för VR180 stereoskopisk inspelning och 190-graders synfält
 • Kompakt, lätt design med bländare f/2,8
 • Professionell bildkvalitet, med 8K filstorlek
 • Exakt synkroniserade och kontrollerade EMD-enheter
 • En enda bildfil möjliggör ett effektivt arbetsflöde i efterproduktionen
 • EOS VR Utility3,4 förenklar bildkonvertering
 • EOS VR Plug-in3,4 integreras med Adobe Premiere Pro
 • Två UD-element per lins
 • Subwavelength Structure Coating (SWC)

Canon RF 5,2mm

Innovativ linsdesign för förenklad fotografering

Canon RF 5,2 mm f/2,8L Dual Fisheye dubbla framåtriktade fisheye-linser har ett ultrabrett 190-graders synfält som ligger till grund för dess stereoskopiska VR-inspelningskapacitet. Canons avancerade linsdesign möjliggör sedan projicering av två bilder på kamerans enda sensor för perfekt inriktning och synkronisering direkt från kameran. Genom att använda linsen på detta sätt är VR-inställningen enklare än ett system med två kameror. Att ta två bilder på en enda sensor innebär också att båda bilderna har samma prestandaegenskaper, vilket undviker subtila variationer som bildkvalitet och exponering som andra två sensorsystem kan drabbas av. Dessutom är de två EMD-enheterna (bländare), en för varje objektiv, också fint kontrollerade för att bibehålla en konsekvent exponering mot sensorn vilket hjälper till att minska efterproduktionen och den expertis som krävs för att matcha vänster och höger bildutmatning. Det kompakta objektivet har en smart hopfällbar optisk design och ett baslinjeavstånd på 60 mm för en naturlig utsikt. Systemet är konstruerat för att fungera med kompatibla kameror i VR -systemet, till exempel Canon EOS R5, och erbjuder både bärbarhet och förtrogenhet med EOS -systemet.

Skjuter optiska gränser

Det stereoskopiska Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye-objektivet har den välkända röda ringen som betecknar det som ett professionellt objektiv i L-serien som använder två UD-element per objektiv, vilket hjälper till att skapa skarpa, tydliga bilder, från kant till kant. Canon RF 5,2 mm F2,8L DUAL FISHEYE -objektiv SWC -beläggning är idealisk för fotografering med solen i ramen, eftersom den undertrycker spökbildning och sken av solljus - ett vanligt förekommande fotograferingsförhållande vid VR -inspelning. Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye-linsanvändare har en gelatinhållare över de bakre elementen och kan utnyttja tredjeparts gelatin ND-filter för att bibehålla "normala" slutartider och bländare vid fotografering i ljusa förhållanden. MF Peaking -funktionen i EOS R5 ger enkel assisterad manuell fokusering och markerar områden inom fokus. När du använder EOS R5s 8K helbildssensor uppnår Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye -objektiv högupplöst VR180 -inspelning med ett högt dynamiskt omfång med Canon Log/Log 3. En snabb bländare på f/2,8 tillsammans med höga ISO -funktioner EOS R5 innebär bra prestanda i svagt ljus - vilket ger innehållsskapare möjlighet att skjuta i ett större antal scenarier.

Strömlinjeformade VR180-arbetsflöden

Det helt nya EOS VR systemet använder objektivet på en enda sensor där ingen linsjustering krävs-vilket betyder att endast en fil produceras för både vänster och höger bilder som redan är perfekt synkroniserade. Detta gör att Canons programvara eller plug-in kan konvertera det fångade dubbla cirkulära fisheye-formatet till ett vanligt VR180-format, redo för ytterligare redigering i Adobe Premiere Pro eller visning på ett VR-headset. Typiskt en av de mer komplicerade och tidskrävande uppgifterna i skapandet av VR-innehåll, Canons nya kraftfulla EOS VR Utility-applikation och EOS VR Plug-in för Adobe Premiere Pro gör bildomvandlingsprocessen, från en dubbel cirkulär fisheye-bild till en mer igenkännbar sida -vid sidan av ekvektangulärt VR180-format, enkelt. Med dessa ytterligare lösningar kan videor och stillbilder enkelt bearbetas och exporteras till olika upplösningar och (professionella) codecs, upp till 8K i filstorlek för videooutput-utformad för efterproduktion och redigering och /eller slutlig uppspelning på lämpliga VR -headset.Canons uppdaterade EOS Utility- och Camera Connect -app ger också enkel fjärrkontroll och förhandsgranskning av levande bilder medan du tar upp innehåll. Denna lösning av hög kvalitet utnyttjar fördelarna med RF-fästet samtidigt som den levererar innovativ ny VR-teknik för att förenkla hela processen med VR180-inspelning från installation till efterproduktion.

Passar i dagsläget endast till Canon EOS R5.

Levereras med

 • Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
 • Linsskydd
 • Dust cap
 • Linsfodral
 • Användarmanual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn