PL-mount

Här hittar du våra cineobjektiv med PL-mount från varumärken som Canon, Samyang, Sigma och Tokina. PL-mount är ett objektivfäste som utvecklades av Arri på 60-talet och fattningen används idag på professionella filmkameror som Sony Venice, Canon C700 och Blackmagic Design URSA Mini Pro med flera. Objektiven har en robust och gedigen konstruktion, hög ljusstyrka med T-stoppbländare och vi erbjuder ett brett urval av brännvidder. Köp videoobjektiv med PL-mount direkt online eller kontakta vår företagsavdelning för personlig hjälp och offert.

Filtrering
  Visar 35 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Dela kundvagn

  Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

  Namnge din kundvagn
  Länk till kundvagn