Mellanringar

En mellanring förvandlar ditt objektiv till ett makroobjektiv, vilket är ett billigare sätt att komma igång med makrofotografering. En mellanring gör verkligen skäl för sitt namn, då den är en ihålig ring som monteras mellan kamerahuset och objektivet, men gör att objektivet och sensorn får större avstånd från varandra, vilket i sin tur minskar närgränsen för objektivet. Vi har mellanringar med och utan autofokus och som passar alla stora kända varumärken, som Canon, Nikon och Sony. Köp mellanring direkt online eller besök oss i butik.

Filtrering
  Visar 13 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK