OLLO S4R 1.1 (2021) Studioheadphones
OLLO S4R 1.1 (2021) Studioheadphones
OLLO S4R 1.1 (2021) Studioheadphones
OLLO S4R 1.1 (2021) Studioheadphones
OLLO S4R 1.1 (2021) Studioheadphones
OLLO S4R 1.1 (2021) Studioheadphones
OLLO S4R 1.1 (2021) Studioheadphones
Artikelnummer: 1051901

OLLO S4R 1.1 (2021) Studioheadphones

Studiohörlurar i unik design för inspelning och monitorering

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
 • För mixning, mastering och musiklyssning
 • 2 meter löstagbar kabel
 • Anpassade både för studio och bärbara enheter
3 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Om inte du hör rätt ljud vid inspelningen, hur kommer det då låta när det är klart? Det var därför OLLO Audio tog fram S4R 1.1 inspelningshörlurar. Dessa handgjorda hörlurar är noggrant kalibrerade för att avslöja alla detaljer utan att överdriva och ge en naturlig ljudbild utan pålägg för att du ska höra hur det verkligen låter. Utöver referensljud får du med OLLO S4R 1.1 en bekväm hörlur som bevarar komforten timme efter timme och är redo att användas likväl för podcasting vid dator, mastering i studio som musiklyssning med mobilen.


Fördelar

 • Slutna studiohörlurar med mjuka öronkuddar i akustikskum
 • 100% separation mellan främre och bakre håligheten i öronkåpan
 • 35 Ohm för att kunna drivas av bärbara enheter, t.ex mobiltelefon
 • Öronkåpor i amerikansk valnöt
 • 2 meter löstagbar kabel
 • Adapter till 6,3 mm ingår
 • 5 års begränsad garanti från tillverkare

Ny version av S4R med förbättrad komfort

OLLO har tagit ett rejält kliv framåt med 2021 års version av sin hörlur S4R. Med hjälp av beteendeforskning och fysik har de tagit fram en hörlur som sitter bekvämt i timtal, där man finslipat allt från tryck från både öronkuddar och huvudbygel till värmeavledning och i vilken vinkel det ska vara kabelanslutningarna. Ollo Audio har även lyssnat på sina användare och behållt de egenskaper som uppskattades i 2018 års version samt förbättrat de delar som användarna önskade, bland annat har den nya hörluren ännu bättre isolering. Öronkuddarna består av akustikskum klädda med extra elastiskt konstläder och sammet som sluter tätt runt om dina öron och behåller ljudet utan läckage.

Huvudbygeln är tillverkat av rostfritt stål som håller öronkåporna på ett optimalt avstånd, medan ett självjusterande huvudband av vattentåligt läder fördelar trycket över hela hjässan. Det innebär mindre tryck mot huvudet eftersom det fördelas över en större yta, och tack vare den elastiska självjusteringen efter just din huvudform försvinner behovet helt att ändra och slita på bygeln.

Varje hörlur är handbyggda av högkvalitativa och hållbart framställda material samt individuellt testade och uppmätta så du kan vara säker på att hörluren levererar precis som Ollo Audio avsett.

Isolering och akustik

Med inspelning som primära syfte är isolering grundläggande. Ollo Audio har lagt stort fokus på att balansera ljudisoleringen och frekvensåtergivningen för att kunna erbjuda ett par inspelningshörlurar som låter neutralt utan att släppa ut för mycket ljud, likväl som att stänga ute störande omgivningsljud. De la mycket tid på att testa och prova sig fram för att hitta den exakt rätta frekvensdesignen. Membranen är dynamiska neodymium-magneter som handplockats för att bilda det perfekta högtalarparet.

Hörluren har löstagbar dubbelsidig kabel med 3,5 mm anslutning och tack vare låg impedans på 32 Ohm kan du använda Ollo S4R 1.1 både i studion vid mixning och mastering likväl som i mobilen för att lyssna på musik. En adapter till 6,3 mm medföljer för att kunna ansluta till exempelvis mixerbord. 

Levereras med

 • Ollo S4R 1.1 (2021)
 • 2 meter 3,5 dubbelsidig audiokabel
 • Adapter 6,3 mm
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.