Batteri LI-92B

Olympus Batteri LI-92B

Artikelnummer: 1012842
725 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Li-Ion-batteri med en kapacitet på 1350 mAh

Llithiumjon-batteriet LI-92B är ersättaren till LI-90B. Den har förbättrad kapacitet om ca 50%, jämfört med föregångaren. Batteriet kan laddas med den separata laddaren UC-90. Man kan också ladda batteriet i kameran, men då behövs AC-adaptern F-2AC som medföljer med kameran eller den tillgängliga F-3AC adaptern.

Passar: Olympus Stylus SP-100
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.