Batteri LI-92B

Olympus Batteri LI-92B

Artikelnummer: 1012842
725 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Li-Ion-batteri med en kapacitet på 1350 mAh

Llithiumjon-batteriet LI-92B är ersättaren till LI-90B. Den har förbättrad kapacitet om ca 50%, jämfört med föregångaren. Batteriet kan laddas med den separata laddaren UC-90. Man kan också ladda batteriet i kameran, men då behövs AC-adaptern F-2AC som medföljer med kameran eller den tillgängliga F-3AC adaptern.

Passar: Olympus Stylus SP-100
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.