Panasonic Lumix S 28-200mm f/4-7,1 Macro O.I.S
Panasonic Lumix S 28-200mm f/4-7,1 Macro O.I.S
Panasonic Lumix S 28-200mm f/4-7,1 Macro O.I.S
Panasonic Lumix S 28-200mm f/4-7,1 Macro O.I.S
Artikelnummer: 1100125

Panasonic Lumix S 28-200mm f/4-7,1 Macro O.I.S

Otroligt lätt och litet objektiv med ett brett zoomomfång

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Ljusstark f/4-7,1 bländare
 • Inbyggd bildstabilisering
 • 14cm närgräns
11 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Panasonic lanserar Lumix S 28-200mm f/4-7,1 Macro O.I.S. Objektivet är vid lansering världens minsta och lättaste superzoom för fullformat. Med en total längd på 93,4 mm och en vikt på cirka 413 gram är det mycket kompakt och lätt. Optiken erbjuder hög bildkvalitet från vidvinkel till telefoto, inklusive makrofotografering i skala 1:2 med en närgräns på 14cm. Autofokusen är snabb, tyst och har hög precision, samt Dual I.S. 2 bildstabiliseringen minskar suddighet. Optimerad för både foto och video, det har mikrostegs bländarstyrning och val mellan linjär och icke-linjär fokusering.

Fördelar

 • Brännvidd 28-200mm
 • Ljusstyrka f/4-7,1
 • Bildstabilisering
 • Macro i skala 1:2 vid 28mm
 • 0,14m närgräns vid 28mm
 • Vädertålig

Världens minsta och lättaste zoomobjektiv

28-200 mm vidvinkel- och långzoomobjektiv i handflatestorlek, vilket möjliggör makrofotografering i halv naturlig storlek. När det gäller bildprestanda har den hög upplösning, mjuk bokeh och den vackra starburst-effekten. Detta objektiv täcker ett brett omfång av situationer, vilket gör det perfekt för resor och vandring, och den dubbla 5-axliga I.S.2 med 6,5 bländarsteg ger kraftfull assistans vid fotografering.

Makrofotografering i halv naturlig storlek

Med en maximal förstoring på 0,5x och ett närmaste fokuseringsavstånd på 0,14m* är det perfekt för närbilder av blommor, bordsdekorationer och andra motiv. Den överlägsna makrofunktionen ger fler kreativa möjligheter, som att använda bokeh för att lyfta fram motivet eller minska bländaren för att fånga en rymlig bakgrund.

Kompakt storlek som motsvarar ett standardzoomobjektiv

Kompakt storlek som motsvarar ett standardzoomobjektiv (S-R2060). Tyngdpunkten ligger nära, vilket gör det smidigt att byta objektiv när du filmar med en gimbal eller drönare. I zoomobjektivserien är fokusringen och zoomringen placerade nära varandra för smidig användning.

Idealisk för videoinspelning

Objektivet ger snabb, exakt autofokus och smidiga bländarövergångar, vilket har stor betydelse för att skapa ett fräscht innehåll och gör att du kan spela in proffsig 4K-video och stillbilder utan att störa ditt motiv.

Levereras med

 • Panasonic Lumix S 28-200mm f/4-7,1 Macro O.I.S
 • Främre- och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn