Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Osmo Pocket Universal Mount Kit

PGYTECH Osmo Pocket Universal Mount Kit

Artikelnummer: 1044041
  • Montera din DJI Osmo Pocket på 1/4" gänga eller tillbehör med GoPro-fäste
  • Vinklingsbar och kan låsas i den perfekta vinkeln
  • Sitter inte ivägen för USB-C porten
199 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Osmo Pocket Universal Mount Kit

Detta kittet ger dig många möjlighet att montera din DJI Osmo Pocket och kunna vinkla den precis som du vill ha den. Montera din DJI Osmo Pocket på stativ, selfiesticks eller på nästa vad som helst som har 1/4" gänga eller GoPro-fäste.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.