Stativfäste vit till Canon EF 70-200/4,0

Phottix Stativfäste vit till Canon EF 70-200/4,0

Artikelnummer: 319923
290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Phottix stativfäste

Ett stativfäste använder du för att kunna fästa objektivet i ditt stativ istället för att fästa stativet under kameran. Detta gör att det blir enklare att hitta rätt balans samt att kamerans objektivfäste inte utsätts för allt för stor påfrestning.

Stativfästet kläms fast på objektivet och kräver inga ingrepp på objektivet.

Passar

  • Canon EF 70-200/4,0
  • Canon Ef 70-200/4,0 IS

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.