Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Strato mottagare 5 i 1 Multi II till Canon

Phottix Strato mottagare 5 i 1 Multi II till Canon

Artikelnummer: 318175

Strato blixtutlösare ger enastående kontroll över blixtarna och studioljusen

699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Strato mottagare 5 i 1 Multi II till Canon
En klassisk trigger fast bättre! Strato blixtutlösare ger dig som fotograf enastående kontroll över blixtarna och studioljusen. Med fyra olika kanaler och fyra grupper ger den oöverträffad kontroll både i studion eller "on location".

Snabb synktid
Sändaren och mottagaren på 2,4 GHz tillåter synkhastigheter på hela 1/250 sekund och klarar av ett avstånd på över 150 meter.  Strato blixtutlösare möjliggör fullt TTL-läge med en blixt monterad på kameran. 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.